Панасюк Михайло Сергійович (15.11.1991 - 31.10.2023)

6 листопада, у Погребищенській територіальній громаді попрощалися та провели в останню путь нашого Захисника Панасюка Михайла Сергійовича, життя якого обірвалося 31 жовтня 2023 року поблизу населеного пункту Новодонецьке Волноваського району Донецької області.
Ми прощаємося зі славним Героєм-земляком Михайлом Сергійовичем Панасюком, який народився 15 листопада 1991 року в с. Круподеринці Погребищенського району Вінницької області. Він зростав у щасливій, дружній, трудолюбивій родині. У 2006 році закінчив Павлівську загальноосвітню школу ІІ ступеня. З вересня 2006 року навчався в Погребищенському медичному коледжі, який закінчив у 2010 році. Працював фельдшером у Козятинській міській лікарні. З 2020 року продовжив свій трудових шлях в Епіцентрі продавцем-консультантом.
Щоб боронити рідну землю, вигнати окупантів з України та стати на захист її суверенітету і територіальної цілісності, відстояти право кожного українця жити у вільній та суверенній державі, Михайло з 27 квітня 2023 року взяв до рук зброю і щодня з побратимами наближав Перемогу. Він служив бойовим медиком стрілецького взводу стрілецької роти стрілецького батальйону, солдатом, віддано захищав рідну землю від ворожих окупаційних військ. Але страшна війна не дала мріям Михайла здійснитися. Бракує слів, щоб передати душевний біль. Ми розділяємо сьогодні з рідними страшну непоправну втрату. Схиляємо голови у глибокій спокуті в пам'ять про нашого захисника. У наших серцях він навічно залишиться незламним Героєм, відданим сином родини, безстрашним воїном України. Вічна пам’ять і вічна слава Михайлу Сергійовичу. Слава Україні!