Гацанюк Максим Володимирович (14.11.1984 - 8.11.2023)

Захищаючи Україну від російської окупантів, наш земляк ГАЦАНЮК Максим помер 8 листопада 2023 року в н.п.Соколівка Запорізької області після поранення, яке отримав внаслідок виконання бойових завдань.
Гацанюк Максим Володимирович народився 14 листопада 1984 року в с.Гопчиця Погребищенського району Вінницької області. Здобув середню освіту у Гопчицькій ЗОШ І-ІІІ ст. З 2001 по 2002 рік проходив строкову військову службу в Національній гвардії України. Після демобілізації працював будівельником в с.Гопчиця, а згодом у м.Київ. На момент повномасштабного вторгнення долучився до лав ТРО м.Київ. Призваний по мобілізації 17 червня 2022 року, старший солдат Гацанюк Максим Володимирович був водієм механізованого відділення. З листопада 2022 року приймав участь у захисті м.Бахмут, а з квітня 2023 року звільняв Запорізьку область в районі н.п. Пятихатки, Роботино.
Поховали земляка-Героя з усіма почестями під залпи почесної варти та Державний Гімн України.
У Максима залишились батько, мама, сестра, дружина, син та дві доньки.
У цей скорботний для усіх нас день висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким Максима. Спочивай з миром, Герою! Вічна пам’ять Захиснику України.