Кардаш Дмитро Миколайович (5.11.1992 - 20.10.2023)

3 листопада 2023 року в селі Бабинці попрощалися та провели в останню путь нашого безстрашного Захисника КАРДАША Дмитра Миколайовича, який брав участь у ряді важливих військових спецоперацій, зокрема, в акваторії Чорного моря – о.Зміїний, «вишки бойка», висадженню десанту в окупованому Криму.
Ми прощаємось з Героєм, нашим земляком, вірним сином українського народу, уродженцем села Бабинці Кардашем Дмитром Миколайовичем, який загинув 20 жовтня 2023 року під час виконання бойових завдань в районі н.п. Куп’янськ. Він віддав своє життя за мир і спокій у наших домівках, за волю і незалежність нашої країни.
Дмитро Миколайович народився 5 листопада 1992 року в с. Бабинці. В 2007 році закінчив 9 класів Бабинецької середньої загальноосвітньої школи. В 2009 році - 11 класів Новофастівської школи. Навчався в Білоцерківському ВПУ № 9, де отримав професію слюсаря електрозварювальника. Після закінчення училища працював за професією в м. Біла Церква.
Щоб боронити рідну землю, вигнати окупантів з України та відстояти право кожного українця жити у вільній та суверенній державі, Дмитро з перших днів повномасштабної війни пішов добровольцем у територіальну оборону м. Біла Церква, а згодом перейшов на службу в Головне управління розвідки Міністерства оборони України.
Він боровся з ворогом та мріяв, щоб його сім’я, рідні, земляки та всі українці жили під мирним небом, реалізовували задумане, розбудовували громаду і країну та своєю працею робили їх кращими.
Але страшна війна не дала мріям Дмитра здійснитися. І, на превеликий жаль, він повернувся додому, щоб навіки полягти у рідній землі.
Бракує слів, щоб передати душевний біль. Висловлюю щирі співчуття рідним Дмитра Миколайовича. У наших серцях, у нашій пам’яті він навічно залишиться незламним Героєм, відданим сином своєї родини, безстрашним воїном України. Вічна слава ! Вічна пам’ять! Слава Україні!