Ткачук Олексій Володимирович (15.04.1988 - 16.02.2023)

Ткачук Олексій Володимирович (15.04.1988 - 16.02.2023)

20 лютого 2023 року у с.Надросся Погребищенської територіальної громади провели в останню путь мужнього Захисника ТКАЧУКА Олексія Володимировича, який героїчно загинув 16 лютого 2023 року при виконанні бойового завдання в районі міста н.п.Первомайське Донецької області.
У планах Олексія було створити сім’ю, він мав би стати батьком, мав би жити довго і щасливо, на радість рідним, на благо краю і України. Але у боротьбі із загарбниками Олексій віддав своє молоде життя, щоб мирно і щасливо жилося іншим, щоб рідну землю не шматували загарбники.
Ткачук Олексій Володимирович народився 15 квітня 1988 року в с.Чапаєвка - тепер Надроссся, Погребищенського району Вінницької області.
Навчався у Булаївській школі І-ІІ ступенів, а потім-у Ординецькій, яку закінчив у 2005 році. Далі поступив та успішно закінчив Погребищенське ВПУ-42 за спеціальністю «газоелектрозварювальник». З 2006 року був призваний до лав Збройних Сил України. Після звільнення в запас, з 2008 року, працював на «цукровому заводі» у м.Погребище. Згодом перейшов працювати газоелектрозварювальником на контейнерний завод селища Погребище Друге. Після закриття заводу працював на різних роботах. Повномасштабне вторгнення росії змінило все і Олексій, без вагань, пішов захищати рідну землю. Клята війна відібрала найдорожче – молоде життя. 
Поховали земляка-Героя з усіма почестями під залпи почесної варти та Державний Гімн України.
У Олексія залишились батьки, брат, сестра. З великою скорботою Погребищенська громада розділяє біль втрати. Це важка втрата для нашої громади, для Збройних Сил України. Проклята війна забирала досвідченого і безстрашного воїна, який мужньо відстоював в бою до останнього подиху кожен клаптик рідної землі, забрала молодого хлопця, якому лише жити, розбудовувати свій край, ростити дітей.
Спочивай з миром, Герою! Вічна пам’ять Захиснику України.