Бенза Андрій Володимирович (3.10.1989 - 16.05.2024)

20 травня 2024 року в с. Довгалівка провели в останню путь нашого Захисника Бензу Андрія Володимировича, який віддав своє життя за свободу і незалежність України, за мирне життя кожного з нас.
Бенза Андрій Володимирович народився 3 жовтня 1989 року в с.Баришівка Київської області. В дитинстві він з батьками переїхав до с.Довгалівка. У 1996 році пішов до першого класу Довгалівської школи. А середню освіту здобув у с.Мончин Погребищенського району, куди сім`я згодом переїхала. Після закінчення школи здобув професійну освіту у ПТУ №11 м.Вінниця. У 2009 році призваний до лав ЗСУ. 2 листопада 2022 року призваний по мобілізації. Служив у морській піхоті.  Андрій Володимирович мав звання стрілець санітар 2 відділення морської піхоти 1 взводу морської піхоти 2 роти морської піхоти 2 батальйону морської піхоти, військової частини, матрос. Бій, що став для нього останнім, він прийняв біля населеного пункту Кринки Херсонської області 16 травня 2024 року.
На згадку про себе Андрій залишив багато добрих справ і теплоту в серці свого батька, рідних і близьких. Він завжди був там, де складніше. Віддавав людям усе найкраще і найпозитивніше, що було у його серці: ні в чому не відмовляв, завжди допомагав, радив. Таким його знали і запам'ятають родина, друзі, односельці. Щирим і товариським він був і з колегами.
Поховали земляка-Героя з усіма почестями під залпи почесної варти та Державний Гімн України.